A kiválasztott termék sikeresen hozzáadva a kosárhoz!
Túl magas számot adott meg, nincs ennyi a megadott termékből jelenleg készleten!

NE AGGÓDJON, CSAK VEZESSEN!

Pirelli
TYRE LIFE

 

NE AGGÓDJON, CSAK VEZESSEN! Most vásároljon bármilyen Pirelli személy vagy SUV abroncsgarnitúrát, és most TYRE LIFE kiterjesztett cseregaranciát kap hozzá AJÁNDÉKBA!

 

Mi a TYRE LIFE?

 

A Pirelli nem csak minden igényt kielégítő abroncsot nyújt Önnek. Mostantól a TYRE LIFE kiterjesztett cseregarancia gondját viseli abroncsainak.

 

Ne aggódjon, csak vezessen!

 

A TYRE LIFE részvételi jogosultságával Ön kedvezményes cserelehetőséghez jut, amely a gumiabroncs vásárlásától számított 2 naptári éven belül él. A kedvezményes cserelehetőség természetes személyek esetén 1 gépkocsira 2 naptári év alatt egyszer vehető igénybe és legfeljebb négy darab gumiabroncsra terjed ki, flották esetén pedig maximum 10 gépkocsira érvényes, amennyiben gumiabroncsai:

 

• útpadka
• kátyú okozta sérülés
• defekt
• természeti kár miatt nem képesek tovább funkciójukat betölteni.

 

Az akció 2016. április 30-ig érvényes, azt követően a TYRE LIFE szolgáltatás így módosul: Vásároljon egy garnitúra 17 collos vagy annál nagyobb méretű Pirelli nyári vagy 16 collos vagy annál nagyobb méretű Pirelli téli személy vagy SUV abroncsot, és kérjen hozzá kiterjesztett cseregaranciát mindössze 1990 Ft-ért!